loading   Laddar sida...

Suksess for premieren av VA Tour Norge!

Den aller første VA Tour Norge er nå avsluttet, og vi vil takke alle utstillere og besøkere for deltakelsen! Totalt kom ca. 700 besøkere til de fire stedene Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim for å treffe utstillerne, se de nyeste produktene, lære mer om nyheter og gjøre forretninger. Våre kunnskapsfremmende og interessante seminarer var godt besøkt og ble verdsatt. Her kan du laste ned presentasjonene >>

Planleggingen er nå i gang for neste VA Tour Norge i Tromsø 24. april 2019 og Bodø 26. april 2019. Vi håper at vi sees neste gang!

Artikkel fra VVS Aktuelt: Suksess for premieren av VA Tour Norge

Artikkel fra VANytt: Nærkontakt av tredje grad >>
 
Utmerket seminarprogram
Seminarene, som blant annet fokuserer på det svært aktuelle temaet DIGITALISERING, inneholder viktige emner, som hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, hvordan man kvalitetssikrer nye anlegg og hvordan man finner en totalløsning for VA-design med ulike digitale verktøy. - Vi er stolte over nå å kunne presentere et topp aktuelt seminarprogram, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP. – Jeg håper virkelig at alle i bransjen ser verdien i å ta del i disse kompetansehevende foredragene, som gir inspirasjon og kunnskap som man siden kan ta med tilbake til arbeidsplassen. 

Se programmet her >>
Last ned presentasjonene >>
 

Møt den største gruppen med leverandører til Norges VA-infrastruktur!
Den største gruppen med leverandører til Norges VA-infrastruktur begir seg for første gang ut på turné! På VA Tour Norge har du mulighet til å treffe dem og se de beste og nyeste produktene og løsningene. Alt du trenger å se, er samlet under ett tak: rørkoblinger, ventiler, pumper, brønner, avløpssystemer, dreneringssystemer, vannregulatorer, gategods, utstyr for rørinspeksjon samt mye mer.

Til utstillerlisten >>

FAKTA

VA Tour Norge 2019

Tromsø 24. april 2019
Bodø 26. april 2019Meld deg på nyhetsbrev!
 
Arrangører