loading   Laddar sida...

Om oss

Om VA Tour Norge

VA Tour Norge er navnet på Norges nye messe innenfor VA-bransjen. Norges ledende VA-produsenter har valgt å turnere landet med sin egen messe for å møte kundene sine. Den første rundreisen gjennomføres i mars 2018. Målsetningen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer over hele landet, derav messens navn. VA produkter, som ofte er både store og tunge, får sjelden plass pålokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til å også vise frem de større og tyngre produktene.

De ledende VA-produsentene investerer hvert år store summer innen forskning og utvikling av nye produkter. VA TOUR Norge gjør det mulig for kundene å komme tettere på denne verdifulle kompetansen knyttet til produkter som man kan ta på og studere nærmere. Gjennom direkte dialog med kundene formidles derfor kompetanse, og nyttige erfaringer utveksles. 
 

Eksempel på presseoppslag


VA Tour Norge arrangeres av

VA og VVS produsentene VVP

Er du leverandør til VA- og VVS-bransjen, tror vi at våre interesser og vår virksomhet er i tråd med ditt behov for en støttespiller. VVP taler produsentens sak i og utenfor verdikjeden. Ta kontakt og la oss presentere VVP for deg.

VVP samarbeider aktivt med andre bransje- og næringslivsorganisasjoner innen bygg- og anleggsektoren og har en betydningsfull funksjon for medlemsbedriftene, med spesiell fokus på informasjonslogistikk, etikk og god samhandling i VA- og VVS-bransjen.

Les mer om VA og VVS produsentene VVP >>

BraMässor

BraMässor er en selvstendig arrangør av messer, konferanser og andre arrangementer. BraMässors misjon er å arrangere messer, konferanser og andre arrangementer i egen regi eller i samarbeid med forskjellige bransjeforeninger. Les mer om BraMässor >>

 

 


 

FAKTA

VA Tour Norge 2019

Radisson Tromsø 24. april 2019
Radisson Bodø 26. april 2019Meld deg på nyhetsbrev!
 
Arrangører